Leje af beboelsesvogn

Hvis du er i gang med en større ombygning af dit hus, rækkehus, sommerhus eller ejerlejlighed, kan du stadigvæk bo i hjemlige omgivelser med leje af beboelsesvogn til en fornuftig pris, der er indrettet til netop dig og/eller dine medarbejdere.

Vi sørger for at stille beboelsesvogne i stilrent design til rådighed, og hjælper dig med at finde en mobil løsning, der lever op til dine krav og forespørgsel. Se de forskellige beboelsesvogne, som vi udlejer til privat eller erhverv her på siden, eller læs om fordelene ved at leje sådanne vogne herunder.

Beboelsesvogn 2 personer

Til arbejdsplads, arrangement eller hjemmet
kr 3900 Måned
  • Nem tilslutning
  • Nem transport
Billigt

Hvad er en beboelsesvogn?

En beboelsesvogn er en skurvogn med toilet, håndvask, soverum, vaskemaskine, køleskab og ekstra plads til tørretumbler, køkken, bord, fryseskab, ovn og kogeplade. Beboelsesvogne har altså alle de fornødenheder, som du kender fra dit eget hjem, soverum og indretning.

Du kan både nyde godt af et fuldt funktionelt køkken såvel som toilet og bad. Skurvogne til beboelse har alt det, der gør, at du kan fortsætte din hverdag hensigtsmæssigt. Også selvom den ikke foregår i de sædvanlige hjemlige rammer.

Takket været hjulene på vognene, kan du flytte rundt på vores beboelsesvogne og skurvogne under lejeperioden, hvis der skulle være behov for det. Der kan være mange gode grunde til at gøre brug af udlejning af beboelsesvogne og skurvogne til beboelse.

Det kan være, at du skal genhuses, hvis du har været udsat for brand, oversvømmelse eller skimmelsvamp, eller måske af en helt anden grund har brug for at have tag over hovedet, som ikke er dit normale hjem.

Udlejning af beboelsesvogn på Sjælland

Hos Kvik Service tilbyder vi udlejning af forskellige størrelser og typer af beboelsesvogne i højeste kvalitet og med stor fleksibilitet. Det er en god idé at gøre dig nogle overvejelser om dine behov, inden du lejer vores midlertidige skurvogn, soverum, spiseplads, kontor eller køkken på hjul.

Det kommer trods alt til at være dit hjem for en begrænset periode. Det kan f.eks. være en god idé at overveje, hvor meget plads, du har brug for. Måske kan du sagtens opholde dig på lidt mindre plads, hvis der blot er tale om beboelse i vognen for et par uger.

Jo mere plads du har, des flere af dine egne genstande kan du også få plads til. Det vil med stor sandsynlighed hjælpe med at skabe en større følelse af hjem. Tag derfor højde for, hvor længe du regner med at skulle bruge beboelsesvognen.

Det kan selvfølgelig ændre sig, men det er en fordel at have en idé om antallet af måneder eller år for lejeperioden. Så lettere kan vurdere dit pladsbehov.

leje af beboelsesvogn

Fordele ved at leje af beboelsesvogn

Det er sjældent en permanent løsning, men som regel en midlertidig løsning at bo i en beboelsesvogn. Derfor er det oplagt at leje en beboelsesvogn. Hos os lejer du din beboelsesvogn på månedlig basis, og det er derfor nemt at justere lejeperioden alt efter dit behov.

Det kan være, at udbedringen af skader på din bolig tager længere tid end forventet. I det tilfælde er det betryggende for dig, at du kan forlænge lejeperioden og fortsat have tag over hovedet, selvom tidsplanen er skredet.

Samtidig føles en beboelsesvogn mere som et hjem end f.eks. et hotelværelse. I beboelsesvognen kan du tage dine egne ting og sågar også mindre møbler med. Det er på den måde lettere at bevare din normale hverdag med hjemlig hygge.

Beboelsesvognen kan derudover stå på din egen adresse, så du heller ikke behøver at skulle finde nye måder at komme på arbejde på. Du kan altså fortsætte din dagligdag på helt normal vis, når du lejer en beboelsesvogn.

 

Når du lejer en beboelsesvogn hos Kvik Service, garanterer vi:

  • Lave priser
  • God service
  • Forståelse for dine behov

Forskellige typer af beboelsesvogne

Du kan vælge mellem to forskellige typer af beboelsesvogne hos os: en beboelsesvogn til 2 personer og en luksus beboelsesvogn:

 

Leje af beboelsesvogn 2 personer

Hvis du vælger en beboelsesvogn til 2 personer, får du en vogn med to værelser, der begge har enkeltsenge og masser af skabsplads til opbevaring. Vognen rummer derudover et dobbeltværelse med TV.

Vognen har også et fuldt udstyret køkken inklusive opvaskemaskine, rummelig spiseplads med plads til hele familien. Derudover indeholder vognen også et fuldt fungerende badeværelse med bruseniche, toilet og vask. Der er altså tale om en beboelsesvogn med alle de faciliteter, du har behov for.

Kunne du godt tænke dig lidt hverdagsluksus og at forkæle dig selv, nu når du ikke kan bo i dit eget hjem længere? Så kan du overveje at leje vores luksus beboelsesvogn.

 

Lege af luksus beboelsesvogn

Med luksusvognen får du en stor beboelsesvogn, der er mere rummelig end den alsidige. Her finder du to soveværelser med egen seng for optimal pladsudnyttelse. Vognen indeholder derudover masser af opbevaringsplads.

I det fuldt udstyrede køkken finder du også en opvaskemaskine og et stort spisepladsområde. Badeværelset har alt hvad du behøver med bruseniche, vask og toilet. Luksusvognen byder også på et værelse med skydedøre og en sovesofa.

Du kan både bruge værelset som stue eller som et ekstra soveværelse, hvis du har en stor familie eller gerne vil have plads til overnattende gæster.

leje af beboelsesvogn

Hvad koster leje af beboelsesvogn?

Prisen på leje af beboelsesvogne afhænger af, hvilken model, du gerne vil leje.

Vi har forskellige vogne til rådighed, der tager højde for, at alle har forskellige behov. For en beboelsesvogn til 2 personer ligger lejeprisen på 3.900 kroner + moms per måned og 220 kroner oveni, hvis du ønsker at tilkøbe forsikring.

Er du på udkig efter en luksus beboelsesvogn er lejeprisen 4.995 kroner + moms per måned og 240 kroner for tilkøb af forsikring.

Få en nem løsning med leje af beboelsesvogn

Når du ved, hvad du har behov for, kan du orientere dig i vores oversigt over beboelsesvogne for at se, om der er en vogn, der passer til dig.

Kontakt os i dag for at høre mere om vores udlejningsservice i Strøby. Vi hjælper dig med at finde en beboelsesvogn, der passer til netop dit behov, og vi står klar til at besvare de spørgsmål, du måtte have.

Luksus beboelsesvogn

Til arbejdsplads, arrangement eller hjemmet
kr 4995 Måned
  • Nem tilslutning
  • Nem transport
Billigt