Leje af beboelsesvogn til 2 personer

Der kan komme et tidspunkt i livet, hvor du har behov for leje af beboelsesvogn til 2 personer.

Det kan være dit hjem har været ramt af brand, oversvømmelse eller svamp eller du er måske i gang med en større renovering. Med vores beboelsesvogn, kan du være sikker på at have et trygt midlertidigt hjem på hjul. Kontakt os i dag og få et godt tilbud.

Beboelsesvogn til 2 personer

Til arbejdsplads, arrangement eller hjemmet
kr 3900 Måned
  • Nem tilslutning
  • Nem transport
Billigt

Leje af beboelsesvogn til 2 personer

En beboelsesvogn har alt, du behøver i dit hjem, og du vil med stor sandsynlighed blive overrasket over, hvor rummelig vognen føles. Du tænker ikke over, at det er en vogn, du befinder dig i. Det kunne lige så godt være et lille hus.

Beboelsesvognen er et oplagt valg til parret eller den lille familie, der har brug for genhusning. Du finder alle de faciliteter, du har brug for i din dagligdag og kan have vognen stående på din egen adresse. Det bliver på den måde let at fortsætte med hverdagen præcis som du plejer.

Beboelsesvognen føles desuden mere hjemlig end et hotelværelse, og du kan sagtens medbringe nogle af dine egne genstande for at gøre det mere hjemligt.

materieludlejning

Derfor skal du leje en beboelsesvogn

Beboelsesvognen rummer 2 værelser, der begge har enkeltsenge og masser af opbevaringsplads i skabe. Du finder derudover et større rum med TV og fuldt udstyret køkken, der endda har opvaskemaskine.

I forlængelse af køkkenet kan du også finde en spiseplads med god plads til at indtage måltider. Vognen er naturligvis også udstyret med et komplet badeværelse med bruseniche, toilet og håndvask.

Prisen for at leje beboelsesvognen er 3.900 kroner + moms per måned, og 220 kroner oveni, hvis du ønsker at tilkøbe forsikring.

Se også vores luksus beboelsesvogn.

Beboelsesvogn til 2 personer

Til arbejdsplads, arrangement eller hjemmet
kr 3900 Måned
  • Nem tilslutning
  • Nem transport
Billigt
materieludlejning