Leje af luksus beboelsesvogn

Hvis du skal genhuses midlertidigt, for eksempel på grund af boligrenovering eller udbedring af skader på din bolig, så er leje af luksus beboelsesvogn en rigtig god løsning til et midlertidigt hjem.

Men en beboelsesvogn er ikke bare en beboelsesvogn, og hvis du skal bo der i længere tid, kan det være værd at overveje at leje vores luksus beboelsesvogn. Her er du garanteret hjemlig hygge og maksimal komfort. Kontakt Kvik Service – og få et uforpligtende tilbud.

Luksus beboelsesvogn

Til arbejdsplads, arrangement eller hjemmet
kr 4495 Måned
  • Nem tilslutning
  • Nem transport
Billigt

Leje af en luksus beboelsesvogn

Det kan sagtens være, at du kommer til at skulle bo i det midlertidige hjem i en længere periode, og det sker desværre ofte at renoveringsprojekter eller udbedring af boligskader kan trække i langdrag.

Vær forberedt ved at leje vores luksus beboelsesvogn på månedlig basis. For hvorfor ikke gøre hverdagen lidt mere luksuriøs, når du nu ikke længere har hjemmets trygge rammer til rådighed?

En beboelsesvogn er stor og rummelig og har plads til hele den store familie og endda ekstra gæster. Overvej derfor at leje luksusbeboelsesvognen, hvis du gerne vil bevare den plads, som et ”rigtigt” hus tilbyder, men samtidig nyde godt af fleksibiliteten som et hjem på hjul tilbyder.

luksus beboelsesvogn

Lej en beboelsesvogn med gode rammer til hele familien

Beboelsesvognen rummer to soveværelser med køjesenge, der giver god plads til store såvel som små. Du finder derudover et værelse med skydedøre og en sovesofa, der giver mulighed for ekstra sengeplads, enten til den helt store familie eller til overnattende gæster.

Alle rummene har desuden masser af opbevaringsplads i skabe. I vognen finder du også et fuldt udstyret køkken med god spiseplads. Naturligvis også med en vaskemaskine, præcis som derhjemme. Og sidst men ikke mindst, rummer vognen også et komplet badeværelse med bruseniche, toilet og håndvask.

Luksusbeboelsesvognen er en vogn af super kvalitet med alt, hvad du behøver i dit midlertidige hjem – og lidt til. Lejeprisen for vognen er 4.995 kroner + moms per måned og 240 kroner for tilkøb af forsikring.

Se også vores beboelsesvogn til 2 personer.

Luksus beboelsesvogn

Til arbejdsplads, arrangement eller hjemmet
kr 4495 Måned
  • Nem tilslutning
  • Nem transport
Billigt
materieludlejning