Leje af køletrailer

Står du og skal afholde et bryllup eller et lignende event, hvor kolde drikkevarer og optimal opbevaring af mad er nødvendigt, så er leje af køletrailer en uundværlig følgesvend.

En køletrailer sikrer, at al maden forbliver frisk, og at øl, vand og sodavand holder sig kolde under hele begivenheden. Så skal du blot koncentrere dig om at have et godt event sammen med dine gæster.

Køletrailer

Til alle slags arrangementer (privat og erhverv)
kr 995 Weekend
  • Nem tilslutning
  • Nem transport
Billigt

Udlejning af køletrailer på Sjælland

En mini køletrailer er en praktisk løsning til større arrangementer – både privat og erhverv – som fødselsdage, firmafester, polterabender, bryllupper og konfirmationer. Køletrailere er også smarte til de helt store events som f.eks. byfester, koncerter, messer og meget andet.

Hos Kvik Service tilbyder vi udlejning af køletrailere og kølevogne, der lever op til alle standarder. Alle vores professionelle køletrailere er lette at håndtere, transportere og kan rumme alt, hvad I har brug for af mad og drikkelse til begivenheden.

Målene er selvfølgelig vigtige for, om traileren vil passe ind i dine faciliteter og behov.

Vores trailere måler udvendigt 240 cm i længden, 185 cm i bredden og har en totalhøjde på 292 cm. Den indvendige højde er 212 cm. Derudover måler trækstangen 150 cm i længden. Vognene passer dermed til langt de fleste behov og har masser af køleplads til de større arrangementer.

Fordele ved at leje af køletrailer

Ved events og arrangementer, ved ombygning eller nedbrud af eksisterende kølerum i erhvervsvirksomheder og endda ved hjemmeslagtning er en køletrailer en nødvendighed. En trailer med indbygget køling har nemlig masser af plads til det, du skal opbevare under rette temperaturforhold.

Langt de fleste mennesker har ikke brug for en kølevogn i hverdagen. Der er derfor ikke grund til, at du går ud og erhverver dig en trailer i dyre domme, som derefter kun bliver brugt ganske få gange om året – hvis ikke mindre. 

Vi har gjort det nemt for dig at booke én eller flere kølevogne i lige netop den weekend eller uge, du skal bruge det. En af de helt store fordele ved at leje er derfor den store prisbesparelse i forhold til selv at investere i en ny trailer.

leje af beboelsesvogn

At leje en trailer i stedet for at købe hjælper miljøet

Når du lejer i stedet for ejer, er det godt for miljøet. Og rigtig mange af os går op i at skabe et bedre miljø både nu og for fremtidige generationer. Det ser vi bl.a. i form af det store antal optagede sæder i offentlige transportmidler og stigningen i genbrugsshopping. 

Det kommer både sig og miljøet til gode, når du vælger at leje fremfor at købe nyt, når behovet melder sig. Hvis du vælger at leje, bidrager du til mindre forbrug, fordi behovet for produktion af nyt betydeligt mindskes.

Når du lejer en af vores køletrailere, lejer du kun for den tid, du har brug for den. Traileren står derfor aldrig ubrugt i lange perioder ad gangen, som den højst sandsynligt ville have gjort, hvis du havde valgt at købe.

Når lejeperioden er slut, og du ikke længere skal bruge traileren, kan andre lejere få glæde af den samme trailer efter dig. Det sikrer et godt og vellykket arrangement for alle – og er bedre for klimaet i sidste ende.

Hvad skal jeg have styr på inden jeg lejer en køletrailer?

Alle vores køletrailere er udrustet med et køleanlæg, der sørger for, at temperaturen i kølerummet altid holder sig nede på de optimale temperaturer, så mad og drikkelse holdes kølige og friske – også i meget varme omgivelser.

 

Vognene fungerer dog bedst, når få, men vigtige betingelser for opstilling er opfyldt:

  • Først skal du sørge for et sted at parkere køletraileren.

  • Derefter har vognen brug for strøm, så du kan tænde den.

 

Husk, at en kølevogn ikke køler under transport. En el tilslutning er derfor altid nødvendig, når kølerummet er fyldt. Vær også opmærksom på, at det kræver B/E-kørekort at køre med en køletrailer.

Kan du opfyldende disse betingelser, er der ingen forhindringer for, at du og dine gæster får den perfekte fest, når det kommer til frisk mad og kølige drinks.

køletrailer

Hvad koster det at leje en køletrailer?

Hos Kvik Service er det både nemt og billigt at leje en køletrailer til fornuftige priser.

Hos os er det muligt at leje en kølevogn til arrangementet hjemme hos dig selv, byfesten eller til noget helt tredje for kun 995 kr. + moms pr. weekend.

Lej en køletrailer hos Kvik Service

Har du brug for at leje en køletrailer til din næste fest, eller har du blot spørgsmål angående leje, så er du velkommen til at kontakte os via telefon eller e-mail allerede i dag. 

Vi tilbyder altid en uforpligtende snak, hvor vi hjælper dig med oplysninger, gode råd og ikke mindst en god pris.

Køletrailer

Til alle slags arrangementer (privat og erhverv)
kr 995 Weekend
  • Nem tilslutning
  • Nem transport
Billigt