Leje af mandskabsvogn

Skal du bygge om, bruge ekstra soveplads, spiserum, håndvask, køkken, tørreskab eller måske et omklædningsrum, så er leje af mandskabsvogn eller skurvogn den bedste løsning for dig og dit team.

Herunder kan du blive meget klogere på, hvilke fordele du kan få, når du lejer mandskabsvogne eller skurvogne hos Kvik-Service.dk.

Mandskabsvogn

Til arbejdsplads, arrangement eller hjemmet
kr 3900 Måned
 • Nem tilslutning
 • Nem transport
Billigt

Hvad er en mandskabsvogn?

En mandskabsvogn er en funktionel, praktisk og fleksibel løsning, når du er i gang med at renovere bolig, kloak eller har én eller flere byggepladser.

Vognen kan anvendes til personer, som skal opholde sig midlertidigt i forbindelse med pauser, kontorarbejde, omklædning og måltider, hvor dine ansatte kan få varmen og slappe af hele året rundt, og du kan klare papirarbejdet.

Hos Kvik-Service.dk kan du vælge mellem alle vores mandskabsvogne i stilrent design og naturligvis med el tilslutning. Den største forskel på vores skurvogne handler om størrelse og indretning. Det er muligt at bestille og leje mandskabsvogne, der kan give plads fra 2 personer til 4 personer.

Vognene er udstyret med gode faciliteter og god skabsplads, så dine ansatte kan hænge deres arbejdstøj eller hverdagstøj op uden besvær. I de moderne mandskabsvogne og skurvogne kan der være indbygget bad, toilet, tanke, kværn og meget andet.

Udlejning af mandskabsvogn på hele Sjælland

Der er ingen grund til at købe en skurvogn til dit mandskab, da du i stedet kan leje udstyret til din byggeplads hos os. Du slipper for en stor udgift til indregistrering. Du kan bestille dén type mandskabsvogn, som matcher din interesse eller dit anvendelsesformål.

Det er en fordel at gøre brug af udlejning hos et firma, der er specialiseret i materieludlejning. Hos Kvik-Service.dk har vi mange års erfaring med at hjælpe store byggefirmaer, mindre håndværkerfirmaer og privatpersoner med at få solidt og godkendt udstyr til forskellige typer af opgaver.

På vores hjemmeside kan du få indblik i de mange typer af mandskabsvogne, som det er muligt at leje. Foruden de populære mandskabsvogne med el tilslutning, kan vi også tilbyde udlejning af toiletvogne, beboelsesvogne, lifte og køletrailere til afhentning i Strøby.

Når du lejer mandskabsvogne til byggeopgaver, skal du være opmærksom på anvendelsesformål. Det er vigtigt – både af sikkerhedsmæssige hensyn og i forhold til lovningen – at vognene kun anvendes til dét, de er designet og godkendt til.

I mandskabsvognene må der kun tages midlertidige ophold. Det vil med andre ord sige, at den ikke må bruges til beboelse.

leje af mandskabsvogn

Fordele ved leje af mandskabsvogn

Du får både praktiske, komfortmæssige og erhvervsmæssige fordele ved at leje mandskabsvogne hos os.

 

Du kan blandt andet se frem til følgende:

 • Et spiserum med gode siddepladser til pauser og måltider

 • Der kan slappes af i vognen med nem tilslutning til varme og vand

 • En mobil adresse, som kan placeres de fleste steder

 • Et mobilt kontor, så du kan arbejde fleksibelt

 • Dine ansatte kan bruge vognen til omklædning

 • Du bestemmer, hvor mange uger vognene skal lejes i

 • Du sparer en stor udgift

 

Du kan indrette din vogn efter det formål, den er blevet lejet til. Er det som mobil arbejdsplads, kan du placere en god kontorstol i den og indrette bord med kontorartikler. Er det formålet, at vognene skal bruges til ophold for dine ansatte, kan der indrettes med service, gode siddestole og mini-køleskab. 

I alle vogne til midlertidige ophold er der stort set altid vinduer og stikkontakter. Vinduerne skaber naturligt dagslys i vognene, og stikkontakterne gør det nemt at få ladet mobiler eller computere op.

udlejning mandskabsvogn
toiletvogn
mandskabsvogn leje

Forskellige typer af mandskabsvogne

Det er vigtigt, at du gør dig tanker om, hvilke behov du og dine ansatte har, når det kommer til lej mandskabsvogn. Vognene skal størrelsesmæssigt svare til det antal medarbejdere, du har, så de har god plads til pauser, måltider og omklædning. 

 

Når du gerne vil leje en mandskabsvogn hos os, kan du derfor vælge blandt følgende typer:

 

Mandskabsvogne kan bruges i forskellige forbindelser. Det kan være renovering af hus, ny bebyggelse, anlægsopgaver og mange andre situationer. Takket være hjulene under vognene får du en fleksibel løsning, så du kan transportere udstyret med dig rundt og placere det dér, hvor du har brug for det.

leje af beboelsesvogn

Hvad koster leje af mandskabsvogn egentlig?

Du har selv indflydelse på, hvor meget det skal koste dig at leje mandskabsvognen i en afgrænset periode. Pris på leje af de uundværlige vogne er påvirket af, hvilken type vogn du har brug for, og hvor lang tid du ønsker at leje den i.

Hos Kvik-Service.dk får du konkurrencedygtige priser, som er udregnet i forhold til ønsket lejeperiode (lejepris pr. måned) og type af vogn. Sørg for at lave et godt overblik over de kommende arbejdsopgaver, så du kan leje mandskabsvogn i dén periode, der er behov for den dit firma.  

Når udgift til leje af vogn skal udregnes, er det ikke kun pris for lejeperioden, du skal forholde dig til. Der kan være udgifter til indretning af tekøkken og spiseplads, hvor der skal afses økonomi til service, te og kaffe. Og har du en vogn med ekstra stikkontakter, vil der være udgifter til el. 

Er det første gang, du skal leje vogn til brug ved et byggeprojekt, kan det blive en stor hjælp at leje den hos et firma som os, der giver personlig kundeservice. 

Find den helt rigtige skurvogn til dine behov og præferencer

Uanset hvilken type vogn du lejer hos os, kan du forvente at få nyt og moderne materiel, der er udstyret med de vigtigste løsninger. Dørene til vognene kan låses af, så du ikke skal transportere dokumenter og vigtigt udstyr frem og tilbage fra byggepladsen hver dag. 

Er du i tvivl om, hvilken vogn du skal leje, er du altid velkommen til at kontakte os for at få svar på praktiske spørgsmål. På dén måde er du sikker på at få udstyr, som kan tages i brug med det samme, så din arbejdsopgave på byggepladsen ikke forsinkes.

Du kan kontakte os direkte via mail elle telefon, så du får afklaring omkring, hvilken vogn der kommer til at blive kilde til, at dit byggeprojekt overholder sine deadlines, og at dine medarbejdere er tilfredse med deres arbejdsforhold. 

Mandskabsvogn

Til arbejdsplads, arrangement eller hjemmet
kr 3900 Måned
 • Nem tilslutning
 • Nem transport
Billigt