Leje af mandskabsvogn til 4 personer

Står du og mangler leje af mandskabsvogn til 4 personer?

Så tag et kig på udvalget her på siden, og find lige netop den model, der imødekommer samtlige af dine ønsker og behov for faciliteter og mulighed for ophold. Vi leverer, sætter op og henter igen til konkurrencedygtige priser.

Mandskabsvogn til 4 personer

Til arbejdsplads, arrangement eller hjemmet
kr 3900 Måned
  • Nem tilslutning
  • Nem transport
Billigt

Lej en mandskabsvogn til 4 personer

Hos Kvik Service ønsker vi kun at skabe forhold for dine medarbejdere, hvor de er sikre og tilpasse.

Derfor tilbyder vi en løsning med masser af rummelighed. Vil du gerne være sikker på, at dine medarbejdere har et fornuftigt sted, hvor de kan tage et velfortjent hvil, så stil en af vores mandskabsvogne til 4 mennesker til rådighed.

De kommer med et opholdsrum, 2 omklædningsrum med 5 enkeltskabe og en bænk, håndvaske samt både bad og toilet – og så får du dem til en god pris.

Gode forhold til mødet eller frokostpausen

En mandskabsvogn til 4 mennesker sikrer, at dine medarbejdere kan arbejde under gode forhold og få løst deres opgave på sikker vis. Her kan de holde deres frokostpauser, men de kan også holde de nødvendige møder og få varmen på en kold dag.

toilet

Derfor skal du leje en mandskabsvogn

Hos Kvik Service lever vi af tilfredse kunder, og vi står altid til rådighed for en samtale om dine ønsker og behov.

Vi hjælper dig gerne med at få styr på diverse regler i forhold til brug af en mandskabsvogn til 4 mennesker, og vi leverer, stiller op og henter igen, når du er færdig med vognen.

Står du og mangler en mandskabsvogn, så kontakt os allerede i dag via enten mail, telefon eller besked via vores hjemmeside. Vores priser er konkurrencedygtige, og vi sørger altid for at finde frem til en fleksibel løsning.

Se også vores mandskabsvogn med toilet og til 2 personer.

Mandskabsvogn til 4 personer

Til arbejdsplads, arrangement eller hjemmet
kr 3900 Måned
  • Nem tilslutning
  • Nem transport
Billigt
mandskabsvogn leje