Leje af toiletvogn

Hvis du får brug for et mobilt toilet eller mobilt badeværelse, så kan leje af toiletvogn i højeste kvalitet hos os være den optimale løsning. Vi har stor erfaring med udlejning af toiletvogne og badmobiler til byggepladser, sportsarrangementer, festivaler eller større arrangementer i hele Danmark.

En toiletvogn giver dig stor frihed til selv at vælge, hvor toiletvognen skal placeres. Du har også mulighed for at vælge blandt flere forskellige typer af toiletvogne, herunder med kværn, bad, vandtank og afløb. På den måde kan du finde netop den slags toiletvogn, der passer bedst til dine behov.

Toiletvogn

Til arbejdsplads, arrangement eller hjemmet
kr 1200 Weekend
  • Nem tilslutning, ingen krav om placering nær kloak eller vandforsyning
  • Nem transport. Nem at bugsere. Kan trækkes af almindelig personbil
Billigt

Hvad er en toiletvogn?

En toiletvogn er en lille skurvogn, der har ét eller flere vandskyllende toiletter. Med andre ord et mobilt toilet. Du har mulighed for at placere toiletvognen og badmobilen på din grund i nærheden af en kloakforsyning, hvis dit eget badeværelse rent og skær er ved at blive renoveret.

Hvis du gerne vil placere toiletvognen på din adresse, er det vigtigt, at du indhenter en tilladelse fra kommunen. Det kan også være en stor fordel, hvis du skal afholde events med mange mennesker, og du derfor gerne vil have ét eller flere ekstra toiletter med håndvaske, kværn, bad etc.

Toiletvogne med håndvaske kan med fordel anbringes på en byggepladser, hvor der ikke er ordinære toiletter til rådighed. På den måde kan dine medarbejdere komme på toilettet. Endelig har du også mulighed for at vælge en toiletvogn med bad.

Toiletvognen kan lejes med eller uden tank. Det vil afhænge af, hvorvidt du har mulighed for at koble toiletvognen til en vandforsyning. Hvis du gerne vil koble vognen til en kloak, er det vigtigt, at du kontakter en autoriseret VVS-installatør eller kloakmester.

Udlejning af toiletvogn på hele Sjælland

Køb af den mobile toiletvogn er en dyr investering. Derfor kan det være en god idé at leje en toiletvogn i stedet. På den måde får du vognen med eget mobile badeværelse til en mere overkommelig pris.

Toiletvogne kommer også i forskellige typer med mulighed for en række tilvalg. Det kan nemt være, at den slags toiletvogn, som du har brug for den ene gang, ikke passer til din forespørgsel den næste gang.

Derfor kan det være en god idé at leje en toiletvogn, så du ikke skal til at købe og sælge toiletvogne, hver gang dit behov ændre sig. Du skal blot vælge den vogn, der passer bedst til dine behov på nuværende tidspunkt.

Når du vælger en udlejer, skal du heller ikke forholde dig til nogen opsætning, indregistrering eller afskrivning af toiletvognens værdi. I stedet betaler du blot en fast pris for lejeperioden, hvilket betyder, at du ikke risikere at skal stå med et værditab.

Sidst, men ikke mindst, skal du ikke afsætte noget budget til reparation og vedligeholdelse af dit mobile toilet. Det står vi som udlejer selvfølgelig for. Alle toiletvogne kommer med et standard anhængertræk og består af rengøringsvenlige og slidstærke materialer.

lej en toiletvogn

De mange fordele ved leje af toiletvogn

Den absolut største fordel ved at leje af toiletvogn er, at du ikke selv skal til at investere i dyre toiletvogne. Det giver dig derfor også mulighed for at vælge netop den type vogn, som du skal bruge fra gang til gang.

Du skal nemlig ikke døje med hverken salg eller køb af vognen, men i stedet blot udvælge netop den type af toiletvogne, der matcher dine nuværende behov. Ved leje af toiletvogne, er det heller ikke dit ansvar, hvis toiletvognen stopper med at virke under udlejningsperioden.

Skulle uheldet være ude, så kommer vi ud og reparere vognen hurtigst muligt – og i værste tilfælde – udskifter din lejede toiletvogn med en anden. På den måde er du altid sikret toiletter, der virker og håndtere dine behov.

Det betyder også, at du ikke skal afsætte penge til reparation, så længe du lejer hos os. Den udgift overholder vi naturligvis jf. kontrakten med udlejer.

Når du vælger at leje toiletter, får du også en større gennemsigtighed i forhold til, hvad toiletvognen reelt koster. Så længe du overholder vores retningslinjer, kommer du ikke til at stå med nogen ubehagelig efterregning for reparation, udskiftning eller lignende. Alt dette er inkluderet i prisen.

Til gengæld kan du være helt sikker på, at du har en toiletvogn, der virker døgnet rundt. Det er en særlig stor fordel, hvis toiletvognen er det eneste toilet på matriklen. I så fald er det særligt vigtigt, at toilettet altid virker eller alternativt kan blive repareret hurtigst muligt.

mandskabsvogn leje
udlejning mandskabsvogn
udlejning toiletvogn

Forskellige typer af toilet- og badvogne

Der findes forskellige typer af toiletvognen. Hvilken én du bør vælge, afhænger primært af, hvor du har tænkt dig at placere dine toiletter.

Hvis du ikke har mulighed for at koble toiletvognen til nogen form for vandforsyning, skal du blote vælge en toiletvogn med tank. På den måde er der stadig vand til både håndvasken, badeværelset og skyllemekanismen i toiletvognen.

Tank toiletvogne er oftest designet til steder, hvor der heller ikke er nogen strøm. Derfor behøves denne type toiletvogn ikke el-tilslutning for at opholde funktionaliteten. Den selvstændige vandforsyning og det manglende behov for strøm giver dig en stor fordel til at placere toiletvognen, hvor du ønsker.

Hvis du vælger en toiletvogn uden tank, vil det være nødvendigt at tilkoble toiletvognen til en form for vandforsyning, hvis du har brug for et toilet med eget badeværelse. Hvis du også vil have tilkoblet toilettet til en kloak, er det vigtigt, at du lader en autoriseret VVS-installatør eller kloakmester udføre denne opgave.

Civilpersoner er nemlig lovmæssigt afskåret fra at foretage sådanne installationer til kloak.

Når du vælger en toiletvogn uden tank, vil du være nødt til at placere toiletvognen i nærheden af en strøm- og vandforsyning. Dog hører der lange kabler og slanger med til vores vogne, så du stadig kan få en vis frihed i forhold til placeringen af toiletvognen.

Du har også mulighed for at vælge en vogn, der blot har et toilet. Men du har også mulighed for at vælge en vogn, der har både håndvask, bruseniche, vaskemaskine eller tørretumbler. På den måde kan du også selv bestemme, hvor mange funktioner din vogn skal have.

 

Når du gerne vil leje en toiletvogn hos os, kan du derfor vælge blandt følgende typer:

 

Jo flere funktioner og jo mere luksus en toiletvogn har, desto dyrere vil den typiske være.

Derfor er det altid en god idé at overveje, hvilke funktioner du egentlig får brug for. Hvis du eksempelvis skal holde en fest, hvor du gerne vil have et ekstra toilet, er det formentlig ikke nødvendigt med hverken bad eller vaskemaskine.

Hvis du i stedet skal have renoveret dit badeværelse eller dit hus, kan det blive nødvendigt med både bad, vand og håndvask i din toiletvogn. I så fald bør du helt klart overveje en badvogn, da der kan være stor forskel i størrelse og komfort.

lej en toiletvogn

Hvad koster det egentlig at leje af toiletvogn?

Det er meget forskelligt, hvad det koster at leje en toiletvogn hos den enkelte udlejer.

Først og fremmest vil den samlede udlejningspris på toiletvogne afhænge af, hvor mange funktioner de har. Jo flere funktioner toiletvognen har, desto dyrere vil prisen typisk også være. Derfor er en helt simpel vogn med kun ét toilet billigere end en mere kompleks vogn med både vand, bad, håndvask etc.

Dernæst afhænger prisen naturligvis også af, hvor længe toiletvognen lejes. Prisen stiger jo længere tid, du gerne vil leje toiletvognen. En lang lejeperiode giver dig dog ofte også en mulighed for at indhente noget rabat.

Prisen afhænger også af, hvorvidt der skal følge tømning, rengøring og forsikring med i lejen. Hvis du gerne vil holde prisen i bund, kan du derfor vælge at selv foretage så mange som muligt af opgaverne.

Leje af toiletvogn til dit næste arrangement eller byggeprojekt

Hvis du gerne vil leje en toiletvogn til din byggeplads, til dit næste arrangement eller dit næste byggeprojekt, er du velkommen til at kontakte os til en uforpligtende snak. Vores venlige og kompetente personale i Strøby står altid klar til at hjælpe dig på telefon 40742957 eller 60601581.

Hvis du har nogle spørgsmål til, hvilken toiletvogn du bør vælge, vilkårene for udlån eller noget helt tredje, er vi mere end klar til at besvare dine spørgsmål. Du kan både kontakte os via vores kontaktformular, på mail eller på vores telefon. Alle henvendelser bliver besvaret i løbet af få minutter.

Vi råder over flere forskellige slags toiletvogne. På den måde kan vi nemlig bedst imødekomme vores kunders forskellige behov og ønsker til deres vogne. Hvis du derfor har nogle specifikke krav til din toiletvogn, skal du bestemt ikke tøve med at kontakte os. Vi vil gøre vores bedst for at møde dine krav.

Ved leje af toiletvogne igennem os, er du altid garanteret en skarp og konkurrencedygtig pris. Derfor er vi også et godt valg, når du vil sparer tid og gerne vil have en billig løsning af høj kvalitet hos en udlejer med stor erfaring.

Toiletvogn

Til arbejdsplads, arrangement eller hjemmet
kr 1200 Weekend
  • Nem tilslutning, ingen krav om placering nær kloak eller vandforsyning
  • Nem transport. Nem at bugsere. Kan trækkes af personbil
Billigt