Leje af badmobil

Står du og mangler leje af badmobil?

Hos Kvik Service ved vi, hvor vigtig et mobilt badeværelse i rengøringsvenlige og slidstærke materialer kan være i forskellige situationer. Det kan være en stor fest med din familie eller en renovation af eget badeværelse. Derfor har du stadigvæk brug for at kunne komme på toilettet eller i bad.

Du kan derfor leje en badmobil og et komplet badeværelse, hvor kvaliteten er helt i top og vogne bliver leveret til aftalt tid. Vi forstår vigtigheden af, at det alt fungerer, som det skal. Derfor sørger vi for hurtig transport, montering, opsætning og tilslutning, så du kan tage det mobile badeværelse hurtig i brug.

Badmobil

Perfekt til renoveringen, byggepladsen eller festen
kr 2250 Måned
  • Nem tilslutning
  • Nem transport
  • Nem at bugsere
  • Træk af personbil
Billigt

Hvad er en badmobil?

En badmobil er kort fortalt et transportabelt og mobilt badeværelse på hjul, hvor der også medfølger toilet og håndvask. Mobile badeværelser har altså forskellige funktioner.

Vognen kan bruges til at gå på toilet, når det skal passes. Vognen benyttes også til at tage et bad, sådan du kan få vasket kroppen om morgenen eller efter arbejde. De fleste danskere kan slet ikke fungere uden et bad, hvilket derfor er grunden til, at en badmobil og et mobilt badeværelse er en rigtig god idé at leje.

Leje af badmobil

Der er mange gode grunde til at leje både bad- og toiletvogne hos os.

Det kan være, at du skal have renoveret dit badeværelse. Hvis det er tilfældet, så står du pludselig uden hverken toilet eller bad i din bolig, og har derfor brug for en midlertidig løsning.

Det er også en rigtig løsning til byggepladsen, hvor der er brug for, at de ansatte kan komme i bad. Hvis du gerne vil forkæle dine gæster til en stor havefest eller festival, så er en badmobil med en nem el tilslutning også ideel.

toilet

Fordele ved at leje af badmobil

Der er mange fordele ved at leje en badmobil med toilet, håndvask og brusekabine.

Mange fungerer ikke uden mulighed for at tage et bad, når man finder det nødvendigt. Du kan nemlig godt benytte dig af forskellige løsninger, når det kommer til at finde et bad, hvis badeværelset renoveres. Det kunne være at tage i svømmehallen eller gå i bad hos naboen.

Du kan undgå det helt store planlægningsarbejde og forstyrrelse af naboen, hvis du vælger en badmobil hos Kvik Service. Du slipper derfor for en masse bøvl og kan bruge badet, som var det din egen vogn. Det er derfor en meget nem og overskuelig løsning.

Vores vogne har alle nødvendige installationer, et standard anhængertræk og en synsfri sammenkobling. Hertil kommer der også et godt afløb, en god bruser, diverse holdere og en bænk, som du kan bruge, når du skal have tøj på eller sidde og slappe af efter et bad.

Hvad koster leje af badmobil?

Det koster ikke en formue, når du lejer en badmobil eller toiletvogn hos os. Udlejning af badmobil koster kun 2.250 kroner for en måneds brug. Det indebærer, at du har en nem el tilslutning og vandtilslutning af vognen.

Transport af vognen er også nem, hvilket sikrer en glat og enkelt proces, som sparer tid og penge, da vognen er nem at bugsere. Den kan derfor nemt flyttes mellem flere forskellige lokationer. Du kan nemlig trække vognen med en personbil.

Alle priser for badmobil er 2.250 kr. + moms + forsikring, der er 90 kroner. Kontakt os i dag på telefon eller e-mail, hvis du har en forespørgsel eller ønsker at høre nærmere om udlejning, afhentning, effektforbrug, rengøring eller en femte ting.

Få en fleksibel løsning med en badmobil

Hvis du leder efter en fleksibel løsning i forhold til et mobilt badeværelse, så er en badmobil perfekt til dig. Hos Kvik Service ved vi, hvor vigtigt det er, at vores vogne er nemme at bruge og fleksible. Derfor har vi også stor fokus på, at den vogn, som du får leveret, giver dig en masse muligheder.

Vogne med en kombination af toilet, håndvask, vandslange, vaskemaskine, bad og andet inventar skal sikre dig, at dine forventninger bliver opnået. Det er et behov, der er forskelligt fra person til person, hvilket er grunden til, at vi prioriterer og lægger vægt den personlige frihed ved en badmobil meget højt.

Se også vores toiletvogne med bad, kværn, tank og vaskemaskine.                 

Badmobil

Perfekt til renoveringen, byggepladsen og festen
kr 2250 Måned
  • Nem tilslutning
  • Nem transport
  • Nem at bugsere
  • Træk af personbil
Billigt

Mål

Udvendigt længde: 420 cm
Udvendig bredde: 230 cm
Totalhøjde: 292 cm
Indvendige højde: 212 cm
Længde af trækstang: 150 cm

Tilslutninger

Eltilslutning: 400 V – 16 A
Vandtilslutning: 3/4“
Afløb: 110 mm eller afløbspumpe

bænk