Leje af toiletvogn med vaskemaskine

Er du i gang med at bygge om? Eller har du brug for at kunne vaske tøj på fleksibel vis enten hjemme eller i sommerhuset? 

Hos Kvik-Service.dk kan du gøre brug af leje af toiletvogn med vaskemaskine, du kan have placeret, hvor det giver mening for dig. 

Toiletvogn med vaskemaskine

Perfekt til hjemmet
kr 90 I døgnet
  • Nem tilslutning
  • Nem transport
  • Nem at bugsere
  • Træk fra personbil
Billigt

Fordelene ved at leje en badvogn med vaskemaskine hos os

Der kan både være økonomiske og praktiske grunde til, at du i en kortere eller længere periode har brug for at have nem og ubesværet adgang til toilet og vaskemaskine. Ved at leje en separat toiletvogn hos os, bestemmer du selv længden på lejeperioden og placeringen af vognen. 

Er I i gang med at renovere hele boligen, vil det gå udover komfort og frihed i hjemmet. Med en smart og praktisk badvogn slipper du og familien for at skulle gå på toilet i kolde omgivelser eller leve med manglende vand i en bestemt periode.

Vi har forskellige typer af vogne, som kan lejes af både private og erhverv. Foruden de moderne og smarte badmobiler kan vi også hjælpe dig med at blive komfortabelt og trygt boende i en midlertidig periode i en beboelsesvogn. Derudover kan vi tilbyde køletrailere og mandskabsvogne. 

Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud

Uanset hvad årsagen er til, at du har behov for en toiletvogn med vaskemaskine, er du altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud. Du bestemmer, om kontakten skal ske telefonisk eller skriftligt.

Via vores hjemmeside kan du henvende dig skriftligt og beskrive dét formål, du har brug for at leje wc vogn til. 

Pris for leje af toiletvogn med vaskemaskine vil være påvirket af flere faktorer. Det gælder blandt andet, hvor lang en periode du har brug for badvognen i, og prisen kan være påvirket af, om du har brug for leje af andre typer af vogne. 

Se også vores badmobil, toiletvogn med bad, tank og kværn.

bad

Toiletvogn med vaskemaskine

Perfekt til hjemmet
kr 90 I døgnet
  • Nem tilslutning
  • Nem transport
  • Nem at bugsere
  • Træk fra personbil
Billigt
toilet