Lift udlejning

Ved mindre typer af vedligeholdelsesarbejde, hvor hverken en stige eller et stillads kan forsvares eller betale sig, er en lift så godt som uundværlig. Lifte tillader dig at arbejde lige så sikkert i højden, som du ville kunne på et stillads, men i modsætning til stilladset, tager det stort set ingen tid at få en lift til rådighed.

Hvis du ved, at du i dit private eller dit professionelle liv snart får brug for en lift i god kvalitet, kan du vælge at købe din egen flåde af maskiner og materiel. Men ofte giver det langt bedre mening at gøre brug af lift udlejning, så du ikke behøver at have den stående på alle årets dage, hvor du ikke har brug for den.

Edderkoppelift (16 meter)

Til arbejdsplads eller byggeplads
kr 1500 Dag
  • Nem tilslutning
  • Nem transport
Billigt

Udlejning af lift på hele Sjælland

Hos Kvik-Service.dk specialiserer vi os blandt andet i liftudlejning til både private og erhverv.

I vores store sortiment finder du en lang række forskellige lifte, og derfor kan du helt sikkert finde en lift, der kan opfylde dine behov og projekter, når du henvender dig hos os.

De mange fordele ved at leje en lift

Der er særligt to store fordele ved liftudlejning i stedet for at købe sine egne maskiner og lifte. Som det fremgår ovenfor, er den første fordel, at du, når du lejer en lift, slipper for at skulle gøre plads til dit materiel, når du ikke bruger den.

Hvis du regelmæssigt skal bygge eller renovere tag, vinduer eller andet, som kræver, at du kommer op i højden, kan det muligvis godt betale sig, at du anskaffer dig en lift permanent. Men det gælder naturligvis kun, hvis du rent faktisk har plads til at have maskiner stående på din matrikel.

Den anden store fordel ved at leje en lift frem for at købe den er, at det er en langt billigere løsning for dig. Alt afhængig af, hvilken lift du har brug for at have tilgængelig, kan en ny model sagtens koste dig langt over 40.000 kroner. Nogle lifte ligger endda i et prisleje, der nærmer sig 100.000 kroner.

Kvik Service tilbyder leje af alle vores lifte, uden at det vælter dit budget.

lift udlejning

Mange typer af lifte til leje

Lifte findes i rigtig mange forskellige størrelser og former.

Den rigtige lift vil altid afhænge af din situation og din branche, og derfor er det vigtigt, at du kender til dine muligheder, før du foretager en liftudlejning.

 

Edderkoppelift 

Edderkoppeliftens navn kommer af liftens støtteben. De har typisk en meget kompakt bygning, og når du slår dem ud, minder de en del om insektben.

Normalt har en edderkoppelift et rækkevidde på minimum 12 meter, og alt efter edderkoppeliftens størrelse, kan du enten forbinde den til bilen eller fæstne den på en lastbil eller truck.

 

Sakselift 

Sakseliften er én af de mest benyttede former for lifte til at løfte mandskab og materiel.

Som edderkoppeliften, har sakseliften ofte en kompakt opbygning. I modsætning til edderkoppeliften og mange andre lifttyper, bevæger sakseliften sig kun i én, lodret dimension. Dog har sakseliften også den fordel, at den er meget stærk, og at den derfor kan løfte og holde til mere vægt end mange andre lifte.

 

Lastbillift 

En lastbillift betegnes af og til også som en mobillift, og som navnet antyder, monteres denne lift altid på en lastbil.

Hvis du vælger en stor lastbillift, kan du typisk tilnærme dig et rækkevidde på langt mere end 20 meter. Og da liftens kran kan bevæge sig i tre dimensioner, er det sjældent nødvendigt at flytte selve lastbilen, ens arbejdet står på.

 

Teleskoplift 

En teleskoplift er forsynet med arme, der udelukkende kan bevæge sig i to dimensioner.

Dog er teleskopliften et populært valg for folk i erhverv, der skal varetage vedligeholdelsesopgaver i højden. Da du kan styre bag- og forhjul uafhængigt af hinanden, er det nemt at parkere vognen på en måde, så du nemt kan udføre opgaven.

 

Tårnlift 

Denne model minder mest af alt om en krydsning mellem en lift og en elevator. Liften er monteret på et stationært tårn, og i tilfælde af store afstande skal du typisk opsætte to tårne for at sikre, at liften ikke vælter, når der kommer belastning på. 

Hvad koster det egentlig at leje en lift?

Prisen på liftudlejning afhænger af to ting:

  1. Hvilken type lift, du er interesseret i

  2. Hvor længe, du skal bruge en lift

 

Hvis du ønsker at leje vores edderkoppelift i én dag, så er prisen per dag 1.500 kroner for 15 meters arbejdshøjde og 1.800 kroner for 18 meters ditto. Er du i tvivl om, hvor lang tid dit arbejde kommer til at tage dig, bør du tage en snak med os, før du lejer en lift. På den måde kan vi finde lifte, der passer godt til dig.

materieludlejning sjælland

Lej den helt rigtige lift til din opgave

En lift kan være en kæmpe hjælp, når du skal udføre en vedligeholdelsesopgave i højden. Dog er en lift kun behjælpelig, hvis den passer til den opgave, du skal have klaret.

Står du overfor at skulle reparere et tag på en bygning, et værktøj eller et hovedkontor, der er 20 meter høj, går det naturligvis ikke an med en mindre lift. Og hvis du har begrænset plads ved bygningens fundament, er en lille edderkoppelift sandsynligvis et bedre valg end en kæmpe lift, der er monteret på en lastbil.

Hvis du før har udført opgaver, der minder om din kommende, har du muligvis allerede styr på, hvilken form for lift, du skal bruge. Er det derimod første gang, du skal leje en lift, kan det være en god idé at bruge lidt ekstra tid på at sætte dig ind i, hvad de forskellige lifte kan tilbyde af ekspertise.

lift udlejning
udlejning af lifte
lift udlejning

Professionel lift udlejning hos Kvik Service

Hos Kvik Service i Strøby specialiserer vi os i alle typer af udlejning til mange opgaver.

Men vi hjælper dig også hellere end gerne med god service og til at tage den rette beslutning om, hvad du skal leje. Har du spørgsmål til vores priser, vores forskellige typer af lifte eller noget helt tredje?

Kontakt os på telefon 40 74 29 57 eller via formularen på denne hjemmeside, så vil en af vores kompetente medarbejdere vende tilbage til dig hurtigst muligt.

Lastbillift

Til arbejdsplads eller byggeplads
kr 1800 Dag
  • Nem tilslutning
  • Nem transport
Billigt