Leje af edderkoppelift

Det hænder af og til, at der skal klares en opgave oppe på taget af et hus, eller måske at du skal nå op i toppen af et gammelt træ for at klippe grene ned – og i det tilfælde kan leje af edderkoppelift være en god idé.

På den måde er du sikker på, at det foregår under sikkerhedsmæssige omstændigheder – og du kan endda gøre det til en god pris.

Edderkoppelift (16 meter)

Til arbejdsplads eller byggeplads
kr 1500 Dag
  • Nem tilslutning
  • Nem transport
Billigt

Nå højt op i luften med en edderkoppelift

Hvis du skal udføre noget arbejde et godt stykke oppe i luften, så er der ikke altid smart at bruge en stige, da det ganske enkelt kan blive for usikkert.

Her kommer edderkoppeliften ind i billedet. Den er kun 84 cm bred, og kan derfor komme ind mere eller mindre alle steder – også selvom der er snævre forhold.

En edderkoplift har en rækkevidde på 8,5 meter, når den er slået ud. Armene stabiliserer den, mens du er hejset op i luften. Du kan både vælge en model, der kan nå 16 meter op i luften og en model, der kan nå 18 meter op i luften – afhængig af hvad dit behov er.

Den er det oplagte valg til dig, der skal have ordnet det ene eller andet i højden og gerne vil have lidt mere sikkerhed, end hvad en stige måske kan tilbyde.

Lej en lift allerede i dag

Som sagt findes der både en edderkoppelift med en højde på 16 meter og en med en højde på 18 meter. For én dags leje af en lift på 16 meter koster det 1.500 kroner, mens det koster 1.800 kroner at leje en lift på 18 meter.

Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 40 74 29 57 for et uforpligtende tilbud på en lift. Se også vores lastbillift.

Edderkoppelift (18 meter)

Til arbejdsplads, arrangement eller hjemmet
kr 1800 Dag
  • Nem tilslutning
  • Nem transport
Billigt
lift udlejning