Leje af lastbillift

Sandt at sige, så er det sjældent, at vi har ærinder at klare oppe på toppen af huset – alligevel så sker det af og til.

Og når den tid kommer, så er det vigtigt både at have tanke på sikkerheden, men selvfølgelig også på ikke at gøre det mere besværligt, end det behøver at være – men hvordan gør man det?

Lej en lastbillift og se hurtigt, at en svær og u-handy opgave pludselig bliver nem og sikker.

Lastbillift

Til arbejdsplads eller byggeplads
kr 1800 Dag
  • Nem tilslutning
  • Nem transport
Billigt

Bliv hejst op i 22 meters højde

For at opnå den rummelighed, som mange er glade for at have i deres hjem, så er det nødvendigt at bygge huse, der har en god højde – dog bliver det væsentligt mere problematisk, når vi så skal nå op for at vaske vinduer, tjekke til skorstenen eller noget tredje, der foregår oppe på taget af boligen.

Med en lastbillift kan du blive hejset 22 meter op i højden og nemt få adgang til disse steder under sikre forhold – og liften er tilmed nem at bruge.

Du parkerer den blot så tæt på boligen som overhovedet muligt, slår støttebenene i for at stabilisere bilen, og hejser dig selv op via instrumentbrættet, der sidder på selve kranen – nemmere bliver det ikke.

Få en god pris på en lastbillift

Står du og skal bruge en lastbillift, så kan du nemt og hurtigt få et godt tilbud fra os hos Kvik Service. For en dag kan du leje en lift for kun 1.800 kr. plus moms hos os, hvorfor du altså nemt, hurtigt og billigt kan komme op og nå dit tag.

Du er altid velkommen til at ringe eller skrive til os, hvis du vil have et uforpligtende tilbud på en lift eller andet udlejningsmateriel. Se også vores edderkoppelift.

Lastbillift

Til arbejdsplads eller byggeplads
kr 1800 Dag
  • Nem tilslutning
  • Nem transport
Billigt